SZAKÁLY GERGŐ

Ceremóniamester Műsorvezető

Szakály Gergő ceremóniamester

RÓLAM

Szakály Gergő vagyok, Debrecenben születtem a 90-es évek elején. Néptáncos családban nőttem fel, így nem volt kérdés, hogy számomra is “kötelező” hobbi lesz ez.

15 évig aktívan táncoltam, miközben az általános iskola után az Ady Endre Gimnáziumban végeztem nyelvi és mellette dráma képzést. A gimnáziumi évek alatt szinte folyamatosan játszottam a Csokonai Színházban számos darabban, így az évek múltával egyre inkább azt éreztem, hogy a színészi pálya is kellően csábít.

Az érettségi évében már majdnem heti rendszerességgel jártam a keleti régióban operett dalokkal haknizni. Mivel nem indult zenés-színész szak a Színművészeti Egyetemen, ezért teljesen más irányt vettem.

Kommunikáció alap-, és mesterképzés után évekig rendezvényszervezéssel, műsorvezetéssel foglalkoztam, mely szintén nagy tapasztalatot adott ahhoz, hogy ceremóniamesterként is a maximumot tudjam a pároknak nyújtani.
Idézőjel

"Egy lagzi jól sikerülhet ceremóniamester nélkül is... De biztosan fantasztikus lesz a megfelelő ceremóniamesterrel!"

MIÉRT ÉRDEMES CEREMÓNIAMESTERT ALKALMAZNI EGY LAGZIN?

A ceremóniamester munkáját egy egyszerű mondattal lehet leírni. Ő az, aki azért felelős, hogy minden 100%-os rendben legyen a lagzin.

A vőféllyel ellentétben sokkal inkább a koordináció a feladata, mint a szórakoztatás. Természetesen, ha a szükség (vagy az ifjú pár) úgy kívánja, bármikor képes vagyok a megfelelő játékkal felpezsdíteni a hangulatot.

Ceremóniamesterként általában a szertartás(ok) előtt egy órával érkezem a násznép fogadására. Az első pillanattól folyamatosan kapcsolatban állok a vendégekkel, tudatva velük, hogy bármire szükségük van, engem keressenek. Én tartom a kapcsolatot a cateringgel, zenekarral, esküvőszervezővel, egyéb kisegítő személyzettel.

A különböző lagzi eseményeket (köszöntők, vacsora, nyitótánc, tortavágás, menyasszonytánc, stb…) konferálom és koordinálom.

Első ránézésre a ceremóniamester feladata könnyűnek tűnik, ezért sokan úgy gondolják, hogy elég egy rátermett barátot megbízni. Szívből mondom, ez az egyik lehető legnagyobb hiba. Az én munkám nagy része a háttérben zajlik, melyet még a pár sem kísér figyelemmel. Ezt a szakmát is évek alatt lehet igazán elsajátítani, nem elég születni rá.

REFERENCIÁK

GALÉRIA

ESKÜVŐKET ÉS MŰSORVEZETÉST VÁLLALOK...

...budapesten és 1 órás vonzáskörzetében...

...magyar és
angol nyelven...

...és az éneklés sem
akadály számomra! 🙂

Szeretnéd még emlékezetesebbé tenni a nagy napot?

RENDELJ EGY ROMANTIKUS
DALT AZ ESKÜVŐDRE!

ESKÜVŐI WEBOLDAL -
HOGY A SZERVEZÉS EGYSZERŰBB LEGYEN.

KAPCSOLAT

E-mail cím

gergoszakaly@gmail.com

Messenger

m.me/ceremoniamesterszakaly

ÍRJ NEKEM, ÉS BESZÉLGESSÜNK AZ ESKÜVŐTÖKRŐL!

Close Menu
×
×

Cart