SZAKÁLY GERGŐ

Ceremóniamester Műsorvezető

Szakály Gergő ceremóniamester

RÓLAM

Szakály Gergő vagyok, Debrecenben születtem a 90-es évek elején. Néptáncos családban nőttem fel, 15 évig aktívan táncoltam, a színpad, az előadó-művészet gyerekkorom óta szerves része az életemnek. Gimnázium alatt több évig játszottam a Csokonai Színházban és operett műsorokkal jártam a keleti országrészt. 
 
2010-ben költöztem Budapestre, ahol kommunikáció alap-, és mesterképzést végeztem. Eközben 2011-ben tanultam be Karlovitz Máté mellett ceremóniamesternek. Az egyetem után rendezvényszervezéssel, műsorvezetéssel foglalkoztam. 2017-től pedig a ceremóniamesteri szerepkörben teljesedek ki főállásom mellett. 
 
Ha egy igazán precíz, pontos de mégis lendületes, fiatalos és szórakoztató ceremóniamestert kerestek, úgy jó helyen jártok.
Idézőjel

"Egy lagzi jól sikerülhet ceremóniamester nélkül is... De biztosan fantasztikus lesz a megfelelő ceremóniamesterrel!"

MIÉRT ÉRDEMES CEREMÓNIAMESTERT ALKALMAZNI EGY LAGZIN?

A ceremóniamester munkáját egy egyszerű mondattal lehet leírni. Ő az, aki azért felelős, hogy minden 100%-os rendben legyen a lagzin.

A vőféllyel ellentétben sokkal inkább a koordináció a feladata, mint a szórakoztatás. Természetesen, ha a szükség (vagy az ifjú pár) úgy kívánja, bármikor képes vagyok a megfelelő játékkal felpezsdíteni a hangulatot.

Ceremóniamesterként általában a szertartás(ok) előtt egy órával érkezem a násznép fogadására. Az első pillanattól folyamatosan kapcsolatban állok a vendégekkel, tudatva velük, hogy bármire szükségük van, engem keressenek. Én tartom a kapcsolatot a cateringgel, zenekarral, esküvőszervezővel, egyéb kisegítő személyzettel.

A különböző lagzi eseményeket (köszöntők, vacsora, nyitótánc, tortavágás, menyasszonytánc, stb…) konferálom és koordinálom.

Első ránézésre a ceremóniamester feladata könnyűnek tűnik, ezért sokan úgy gondolják, hogy elég egy rátermett barátot megbízni. Szívből mondom, ez az egyik lehető legnagyobb hiba. Az én munkám nagy része a háttérben zajlik, melyet még a pár sem kísér figyelemmel. Ezt a szakmát is évek alatt lehet igazán elsajátítani, nem elég születni rá.

Referenciák

Fanni Hortay
Fanni Hortay
2023-10-31
ajánlja
Gerivel az első pillanattól nagyon gördülékeny volt a közös munka. Nekünk a férjemmel nagyon fontos volt, hogy a ceremóniamesterünk ne egy magát fényező műmájer legyen, hanem egy határozott és vicces ember, aki olyan mintha a baráti társaság része lenne, csak közben szuperül szervezi az eseményeket és a vendégek is bármilyen kérdéssel hozzá fordulhatnak. Geritől pontosan ezt kaptuk. Felkészült, precíz, megbízható és hihetetlenül kedves volt. Minden kérésünkre, igényünkre odafigyelt, bármit rá mertem bízni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Gerit!✨
Dóra Gulyás
Dóra Gulyás
2023-10-07
ajánlja
Gergő segítségével pontosan olyan lett az esküvőnk,amilyennek megálmodtuk,sőt sokkal jobb! A szervezésnél is rengeteg hasznos tanáccsal látott el minket, az esküvő napján pedig nem csak,hogy tökéletesen levezényelte az egész napot de még a váratlan helyzeteket is nagyon jól kezelte. Nekünk csak annyi volt a dolgunk,hogy élvezzük a Nagy Napunkat. A vendégek és mi is nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon köszönjük!
Fatima Hasoon
Fatima Hasoon
2023-09-21
ajánlja
Amikor elkezdtük szervezni az esküvőt, és több szolgáltatóval is találkoztunk, Gergő volt az első akivel leszerződtünk és milyen jól tettük. Ajánljuk azoknak, akiknek profi segítségre van szükségük, ceremónia mesterként kiváló teljesítményt nyújtott. Kedves Gergő! Hálásak vagyunk a sok tanácsért és hogy a szervezés közben is mindig az volt a célod, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni a napunkból és a befektetett energia megtérüljön, így egy jól kidolgozott forgatókönyvvel indultunk neki a nagy napnak. Az esküvőn mindig akkor és ott voltál, ahol és amikor kellett. Kiválóan érezted a nap dinamikáját és a vendégeink minden kívánságára, ötletére nyitott voltál. Örömmel láttuk azt is, mennyire gördülékeny volt a többi szolgáltatónkkal a közös munkátok. Őszintén reméljük örömödet lelted benne. Sokan azt mondták, hogy ilyen jó hangulatú és jól szervezett lakodalomban még nem voltak. Üdvözletünket küldjük és hamarosan újra találkozunk!
Lina Kornreich
Lina Kornreich
2023-09-12
ajánlja
Eszméletlenül hálásak vagyunk Gergőnek a sok segítségért, ötletekért és a profizmusáért, mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Mindent kézben tartott, a többi szolgáltatóval remekül összedolgozott, az egész esküvőnk tökéletes volt, és ezt nagyban neki köszönhetjük! Szuper javaslatai voltak már a programterv összeállításánál is, a nagy napon pedig egy percig sem kellett aggódnunk, hiszen Geri minden terhet levett a vállunkról. A külföldi vendégeket is szuperül igazgatta, több barátunk külön ki is emelte Gergő profizmusát. Köszönjük szépen neked, a legjobb döntés volt téged felkérni a feladatra! Lina & Maró, 2023.09.08.
Bori Kováts
Bori Kováts
2023-09-06
ajánlja
Az elején szkeptikusak voltunk a ceremóniamester intézményével kapcsolatban, de hála Gergőnek kiderült, hogy egy ceremóniamester lehet jófej is :D viccet félretéve, Gergő szuper választásnak bizonyult, már a szervezés alatt nagyon sokat segített, mindenre gyorsan válaszolt, és az esküvő előtti utolsó egyeztetés után úgy tettük le a telefont, hogy teljesen kézben tart mindent, semmi miatt nem kell aggódnunk és minden rendben lesz (ami az utolsó hetekben egy nagyon ritka és jó érzés :D). Az esküvőn nagyon profin irányított mindent, határozottan, de nem tolakodóan, a vendégektől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Bármi kérdés merült fel az este során, Gergő már ott is volt és megoldott mindent, néha már azelőtt, hogy számunkra kiderült volna a probléma. Egy szó mint száz, mindenkinek csak ajánlani tudjuk Gergőt, aki egy rugalmas, jófej, segítőkész ceremóniamestert keres!
Theo Dora
Theo Dora
2023-08-28
ajánlja
Ír-magyar esküvőnkre kerestünk egy angolul jól beszélő ceremóniamestert és Gergőre esett a választásunk. :-) Nagyon jól döntöttünk!!! Online meetingeken is érződött a profizmusa, mindenben segített, tippeket adott, kedves volt. Gergő fiatalos lendülete és kisugárzása a Nagy Napunkon mindenkit lehengerelt, nagyon jól koordinált mindent, határozott volt és egyben laza, humoros amikor éppen kellett. :-) Többen megjegyezték hogy nem volt sok semmiben, nem volt erőltetett. Csak jó visszajelzéseket kaptunk sok-sok dícsérettel. Tényleg levett minden terhet rólunk és jól szórakoztunk, megéltük a pillanatokat, mindig mondta mikor mi fog következni és volt időnk felkészülni rá. Amit Mi külön kiemelnénk, hogy 2 extra szórakoztató játékot is levezényelt nekünk, amire nem is számítottunk hogy belefér az időbe. Násznépünk nagyon jól szórakozott velünk együtt. Minden leendő házaspárnak szívből ajánljuk Őt. Gergőre rá lehet bízni életük Nagy Napját. :-)
Gáspár Ákos
Gáspár Ákos
2023-08-22
ajánlja
Ha csak két szóban kellene összefoglalni milyen volt az első közös munkánk, akkor ezt írom: IGAZI PROFI! Emberileg és szakmailag is kifogástalan volt a közös munka, remélem találkozunk még! ???? Üdv.: Esküvői és rendezvény DJ - Gasper Kecskemét
Nóra Balázs
Nóra Balázs
2023-08-17
ajánlja
Gergő az első perctől kezdve nagyon figyelmes, vidám és kedves volt - gyorsan egy hullámhosszra kerültünk. Mindent könnyedén le tudtunk egyeztetni személyes és online meetingek során, hiszen felkészülten érkezett ezekre. Az esküvő napján minden apró részletre figyelt, gondoskodott a jó hangulatról - a násznéptől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk vele kapcsolatban. :) Örülünk, hogy Gergőt választottunk CM-nek. ☺️
Renata Barabas
Renata Barabas
2023-08-15
ajánlja
When planning our wedding we were going through a bit of a dilema of whether we should engage a german or an english-speaking ceremony master, as half of our guests were from german speaking countries. Gergő was the first CM I met with. He came across very professional and enthusiastic, and since most of our guests spoke english we looked no further, we wanted him to be a part of our wedding. He definitely held up to the expectations on our big day. Many of our guests praised him, he took his role seriously but was very flexible and adapted quickly when encountering unexpected situations (re delays, spontanous requests to translate speeches etc). Gergő, thank you so much for all your effort, you've been amazing and we wouldn't change anything!!
Mátai-Czapp Anita
Mátai-Czapp Anita
2023-08-10
ajánlja
Gergő volt a hétvégi esküvőnk ceremóniamestere, és nem is választhattunk volna jobban. ???? Nagyon profi, összeszedett, már az első találkozásnál elnyerte a bizalmunkat, így nem is volt kérdés, hogy Őt választjuk a nagy napunkra. Az előkészületeknél profin segített, mindenen lépésről-lépésre átbeszéltünk, közben hasznos észrevételekkel és tanácsokkal látott el bennünket. A nagy napon is azon kívül, hogy összeszedetten vezette a nap menetrendjét, végig tökéletesen kezelte a menetközbe jött nehézségeket, és a mi hülye kéréseinket is ????Szerencsére Gergőnek nincsenek fölösleges, öncélú szereplési ambíció, de mindig, minden helyzetben ott van, amikor kell. Tökéletesen elégedettek vagyunk a munkájával, nagyon jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki egy fiatal, rugalmas és nagyon jófej CM-et szeretne az esküvőjére ????Tényleg mintha csak a barátod lenne ????

Nem biztos, hogy szeretnétek ceremóniamestert, de profi segítségre lenne szükségetek?
Vegyétek igénybe az esküvői program tanácsadást!

Árak

Pontos árat, az alábbi információk alapján tudok adni:

Ebben az interjúban kicsit jobban megismerhettek engem és sok érdekességet hallhattok egy ceremóniamester munkájáról.

GALÉRIA

ESKÜVŐKET ÉS MŰSORVEZETÉST VÁLLALOK...

...budapesten és 1 órás vonzáskörzetében...

...magyar és
angol nyelven...

...és az éneklés sem
akadály számomra! 🙂

Szeretnéd még emlékezetesebbé tenni a nagy napot?

RENDELJ EGY ROMANTIKUS
DALT AZ ESKÜVŐDRE!

Partnerek

KAPCSOLAT

Messenger

m.me/ceremoniamesterszakaly

ÍRJ NEKEM, ÉS BESZÉLGESSÜNK AZ ESKÜVŐTÖKRŐL!